Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2021. 08. 29. 16:39:22
3 +1 tipp, hogy gyertyatartóink tiszták legyenek

Időnként a gyertyatartóinkra is ráfér egy kis karbantartás, hogy ismét tisztán állhassanak szolgálatba. Igaz a gyertyáink cseppmentesen égnek, amennyiben a kanócot rendszeresen visszacsípjük, de a gyertyatálon vagy szálgyertya tartón maradt csonkok eltávolítása még így is okozhat némi fejtörést.

Egy biztos! Soha ne kezdjük el valamilyen éles tárggyal, erőszakkal levakarni a tartó felületéről vagy bármely más felületről a viaszt, mert kárt tehetünk benne. Legyen szó akár kerámiáról, fáról, fémről vagy üvegről, bőrről vagy textilről.

 

2021. 08. 07. 08:21:28
Tejmentes, szedres Crepe Cake Nagyon örülök, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltatok arra, hogyan is készítettem a kisfiam szülinapi tortáját, ezért ígéretemhez híven most megosztom veletek. :) Ígérem, az oldal nem fog gasztromagazinná válni, és 99,9 %-ban továbbra is gyertyákkal és ahhoz kapcsolódó témakörökkel foglalkozunk majd. :D
 
2021. 06. 16. 17:53:50
Mitől fenntartható egy gyertya?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mitől fenntartható egy gyertya? Nem mindegy, hogy a boltban melyiket kapjuk le a polcról? Ebben a bejegyzésben ízekre szedjük a gyertyákat és pontról pontra megnézzük, hogy mitől is lesz öko egy gyertya.

 

2021. 05. 15. 10:07:42
Miért fújjuk el a szülinapi gyertyákat? De tényleg, miért is? Honnan ered ez a szokásunk? Ma a világ legtermészetesebb dolga az, hogy minden ember minden évben megtartja a szülinapját tortával, gyertyával, virággal és ajándékokkal. Nem volt ez azonban mindig így. Kíváncsi lettem, így kicsit utánaolvastam, hogy miért is ünnepeljük a szülinapunkat. :)
 
2021. 04. 25. 10:22:29
Tökéletes meglepetések Anyák napjára

Ismét elérkeztünk az évnek ahhoz az időszakához, mikor a számunkra legfontosabb hölgyeket ünnepeljük az életünkben, az édesanyánkat. Igaz az anyák minden nap elismerést érdemelnek, az Anyák napja egy szép emlékeztetője ennek. Ezen a különleges napon kifejezhetjük megbecsülésünket édesanyánknak és köszönetet mondhatunk mindazért, amit nap nap után tesz értünk évről évre. Ha még nem találtál ki tökéletes ajándékot vagy időtöltést Anyák napjára adunk néhány ötletet. 

2019. 07. 04. 13:28:13
Illóolajos gyertyák? Tényleg kell ez nekünk?

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a szója- vagy egyéb növényi viaszból készült illatgyertyák, melyeket vagy illóolajokkal, vagy szintetikusan előállított illatanyagokkal készítenek. Az illatgyertyák a legtöbb embert elbűvölik, mégis nem árt néhány dolgot észben tartani, mielőtt ilyen gyertya vásárlására adjuk a fejünket.

 

Keresés