FenntarthatóságKicsik vagyunk, igaz, de ez nem jelenti azt, hogy ne tehetnénk mi is lépéseket a környezetünkért és ökológiai lábnyomunk csökkentéséért.
 

A termékek beszerzésénél figyelünk arra, hogy lehetőség szerint természetes, európai anyagokat hozzunk Nektek.
Előfordul persze, hogy némely termékünk messzebbről, akár a tengerentúlról érkezik, mert csak onnan tudjuk biztosítani a
megfelelő minőséget. A magasabb minőségű termékek esetén azonban ritkábban fordul elő az, hogy a szemetesben végzik.Családunkkal már régóta MME tagok vagyunk, s innen jött az ötlet, hogy kézzelfoghatóbb módon is tegyünk a klímaváltozás ellen. Felkerestük az MME-t, hogy kitűzők ajándékozásán keresztül támogathatnánk-e Magyarország élővilágát. Megkeresésünk sikeres volt, így hamarosan bizonyos összegű vásárlás felett ajándék kitűzőt választhattok magatoknak. A befolyó összegből pedig támogatjuk az MME tevékenységeit, s hamarosan induló workshopjainkon szeretnénk felhívni a résztvevők figyelmét a természet szeretetére és tiszteletére.


A csomagolásnál törekszünk arra, hogy újrahasznosítható, újrahasznosított vagy lebomló anyagokba kerüljenek a termékek.

Termékeink jelentős részét lezárható, újrahasznosítható műanyag tasakba helyezzük azért, hogy a szállítás során elkerülhetőek legyenek a különféle szennyeződések és sérülések. Az ilyen típusú csomagolásokat kérlek helyezzétek a szelektív hulladékgyűjtő műanyag tárolójába.


Csomagolásaink másik része papírból készül, melynek egy részét, akár otthon is újra fel tudod használni, de a szelektív hulladékgyűjtő papír tárolójába is elhelyezhető.

Csomagszállításhoz általában mindig papírból készült csomagolásokat választunk újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagból.

Tudjuk, hogy ezzel még nem vagyunk készen és sok mindent lehet még tenni. Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, melyek a minőség megóvása mellett környezetünk állapotát sem károsítják.