Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ünnep

ünnep

2021. 08. 07. 08:21:28
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltatok arra, hogyan is készítettem a kisfiam szülinapi tortáját, ezért ígéretemhez híven most megosztom veletek. :) Ígérem, az oldal nem fog gasztromagazinná válni, és 99,9 %-ban továbbra is gyertyákkal és ahhoz kapcsolódó témakörökkel foglalkozunk majd. :D
 
2021. 05. 15. 10:07:42
De tényleg, miért is? Honnan ered ez a szokásunk? Ma a világ legtermészetesebb dolga az, hogy minden ember minden évben megtartja a szülinapját tortával, gyertyával, virággal és ajándékokkal. Nem volt ez azonban mindig így. Kíváncsi lettem, így kicsit utánaolvastam, hogy miért is ünnepeljük a szülinapunkat. :)
 
2021. 04. 25. 10:22:29

Ismét elérkeztünk az évnek ahhoz az időszakához, mikor a számunkra legfontosabb hölgyeket ünnepeljük az életünkben, az édesanyánkat. Igaz az anyák minden nap elismerést érdemelnek, az Anyák napja egy szép emlékeztetője ennek. Ezen a különleges napon kifejezhetjük megbecsülésünket édesanyánknak és köszönetet mondhatunk mindazért, amit nap nap után tesz értünk évről évre. Ha még nem találtál ki tökéletes ajándékot vagy időtöltést Anyák napjára adunk néhány ötletet. 

2019. 03. 20. 09:31:45

Fény vagy te is, lobogj hát,
Melegíts és égess,
Hinned kell, hogy a világ
Teveled is ékes.

                                 Tóth Árpád

Keresés