Szupervékony hegyű filctoll - szépia

Cikkszám: FIT003
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Készítő: UNI Pin

Nagyon nehéz olyan hatékony filctollat találni, amivel szövetre lehet rajzolni, különösen finom, vékony vonalakat, ezek a tollak azonban csodálatosan elvégzik a dolgukat.

790 Ft
Menny.:db
Szupervékony hegyű filctoll - szépia
790 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Szuperfinom hegyükkel tisztán, finoman és határozottan rajzolnak nagyon sok szövetre, tintafolyás nélkül. Fényálló, tehát ha hosszabb ideig dolgozol egy darabon a vonalaid akkor is láthatóak maradnak. Mintha csak frissen rajzoltad volna őket.

Vízállóak, így biztonságosan dolgozhatsz egy olyan darabon, melyet a végén majd ki kell öblíteni. Nem fog a festék elmosódni, vagy a fonalban/ szövetben nyomot hagyni.

A felrajzolt vonalakat fontos szépen körbevarrni, hogy ne látszódjanak, mivel a mosással nem jönnek ki, de szerintem ez vállalható kompromisszum azért cserébe, hogy más kimosható tollak milyen nyomokat hagynak.

Ezek a tollak jól működnek az olyan finom anyagokon is mint a selyem, vagy selyem organza, de más anyagokat is ide lehetne sorolni.

Mindig teszteld a kiválasztott filctollat a munkadarabod egy kevésbé, vagy nem látható részén mielőtt a teljes anyagra felrajzolod a design-t!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!