100% pénzvisszafizetési garancia 30 napig

Kockázatmentes vásárlás!


Mindent elkövetünk, hogy tudásunk legjavát használva egyedi és szép gyertyákat alkossunk és ezzel örömet okozzunk Neked, vagy annak akit megajándékozol.

Ettől függetlenül persze bármi történhet, ami miatt úgy gondolod nem vagy teljesen elégedett a termékkel. A BUKKI Candles Ökogyertya műhely bármiben segít, hiszen nálunk Te vagy az első!

Amennyiben szeretnél élni a garanciális lehetőséggel, kétféle lehetőség közül is választhatsz.  A garancia keretén belül vállaljuk, hogy  vagy kicseréljük a terméket egy újra, vagy visszafizetjük a teljes vételárat (a visszaküldés postaköltségét nem), az átvételt követő 30 napig*. Indokolnod sem szükséges a döntésedet és nem kérünk arra, hogy nyomtatványokkal bíbelődj. 

Ahhoz, hogy jogosult legyél a garanciára két dologra figyelj: tartsd meg a számlát, és ne hiányozzon több a termék 1/3-ánál.


A következő módon tudod visszajuttatni hozzánk a terméket:

  • Küldj egy emailt az info@bukkicandles.hu email címre, hogy ez vagy az a termék nem tetszik és visszaküldenéd.
  • A terméket ajánlott küldeményként add fel, hogy biztosan megérkezzen hozzánk.
    Címünk:  Subicz Róbert e.v.     3555 Harsány, Petőfi Sándor utca 55.
    Az utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni. Felhívom a figyelmedet, hogy a visszaküldés költsége a Vásárlót terheli. A csomagban helyezz el egy levelet a visszautaláshoz szükséges adatokkal, úgy mint a számlatulajdonos neve és a bankszámlaszám, ahová utaljuk a pénzt. Az eredeti számlát szintén tedd bele a csomagba.
  • A beérkezést követő 3 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát a bankszámládra.


A kockázatot tehát átvállaltuk, így nyugodt szívvel díszítheted az otthonodat a BUKKI Candles Ökogyertya Webáruház kézműves repceviasz gyertyáival.


* Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a termékekre tudunk vállalni, amit közvetlenül a bukkicandles.hu webáruházban vásároltál. Amennyiben máshol jutottál termékeinkhez a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed!